Bejelentkezés
Regisztráció
Tanuló bejelentkezés
Tanuló regisztráció

Merre és hogyan tovább, MGT?

Szélmalomharcnak érzi a tevékenységüket, és úgy véli, az elmúlt időszakban felőrlődtek a vezető pozícióban lévő gasztroenterológusok, de nem csak ők veszítettek folyamatosan a lelkesedésükből, a fiatalok zömében sem érzi az elszánt erőt – mondja Vincze Áron, aki pár hónappal ezelőtt vette át a Magyar Gasztroenterológiai Társaság elnöki pozícióját.

Az endoszkópia minőségi irányelvei

Az endoszkópos szolgáltatók munkájának minőségében mutatkozó jelentős különbségeket számos irodalmi adat mutatja. A minőség fontosságát legszemléletesebben az endoszkópiát követően felismert daganatokra vonatkozó adatok bizonyítják.

Magyar Gasztroenterológiai Társaság Endoszkópos Szekció 2022. évi Tudományos Ülése

Tisztelt Kolléganők és Kollégák! Kedves Barátaink!

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Magyar Gasztroenterológiai Társaság Endoszkópos Szekció 2022. évi Vándorgyűlésének ismételten házigazdái lehetünk, szép városunkban Gyulán. Reméljük, hogy a COVID-19 érában már személyes találkozó keretében rendezhetjük meg kongresszusunkat.

17 kreditpontos akkreditált továbbképzés – MEGHOSSZABBÍTVA

Több olvasónktól kaptunk visszajelzést, a bejelentkezés nehézségeivel kapcsolatban. Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy ha a bejelentkezéshez szüksége van segítségre, kérem az alábbi elérhetőségen jelezze felénk és biztosítjuk Önöknek a bejelentkezéshez szükséges információkat!

GYAGA / ESZ Vándorgyűlés 2021. október 8-9.

hogy minél kevesebb veszteséggel kerüljünk ki a bajból. Betegeink, ismerőseink, barátaink, családtagjaink elvesztése mellett a leginkább megterhelőnek a szakmai kapcsolatok virtuális térbe kerülése, a személyes találkozások varázsának kényszerű elvesztése bizonyult. A védőoltások arányának növekedése azonban lassacskán óvatos bizakodásra is lehetőséget ad, talán az év második felében már nem lesz akadálya, hogy újra találkozhassunk.

ESGE Days 2021

ESGE Days 2021 will be hosted 100% virtually on March 25-27. The ESGE’s annual congress is an unmissable event for all members of the endoscopy team and the perfect place to update your skills and network. 7 live streams across 3 days will deliver a packed and high-quality scientific programme developed with the whole endoscopy team in mind. ESGE President Professor Mário Dinis-Ribeiro looks forward to connecting with the endoscopy community at the event; “Everyone involved in endoscopy, from experienced endoscopists, trainees, nurses or other stakeholders simply has to join us in March. This is the unique forum dedicated to endoscopy, and the most recent advances will be presented from all over the world. This year is online, but the contents and the flavour of interactivity will be retained.”

MGT Endoszkópos Szekció 2020 Vándorgyűlés

Nagy öröm számomra, hogy tizenkét év elteltével ismételten lehetőséget kaptam a vezetőségtől a Magyar Gasztroenterológiai Társaság Endoszkópos Szekciójának 2020. Évi Vándorgyűlésének megszervezésére Székesfehérváron. Amikor tavaly megkaptam a felkérést a rendezésre, arra gondoltam, hogy az a tény, hogy jelenleg egy magán endoszkópos centrum vezetőjeként lehetek a házigazdája ennek a rangos rendezvénynek, már önmagában is egyedi és különleges alkalom és valamelyest elismerése annak az évtizedekre visszanyúló szakmai munkának, melyet munkatársaimmal, endoszkópos szakasszisztenseinkkel és egészségügyi csapatunkkal jelenlegi és korábbi munkahelyeimen a Szegedi Tudományegyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikáján és a Fejér Megyei Szent-György Kórház Gasztroenterológiai Osztályán szakmai és tudományos területeken egyaránt végeztünk és elértünk.

SARS-Cov-2 járványügyi endoszkópos eljárásrend frissítése

Módosította az endoszkópos járványügyi eljárásrendet, amit a Gasztroenterológiai és Hepatológia Tagozat is jóváhagyott és tagozatunk elnöke, Wittmann professzor úr az EMMI felé továbbított, Kásler miniszter úr az eljárásrendet 2020. december 22-én jóváhagyta.

Közösség

Facebook

Instagram

Kapcsolat

(E) info@endoszkopos-szekcio.hu

(T) 06 (1) 000 0000

Információk

Feltételek

Adatvédelmi irányelvek

Copyright © 2022

Legyen tájékozott
az MGTSZ világában!