Bejelentkezés
Regisztráció
Tanuló bejelentkezés
Tanuló regisztráció

Hírek

GYAGA / ESZ Vándorgyűlés 2021. október 8-9.

Áttekintés

Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink!

Az elmúlt egy év korábban sosem tapasztalt nehézségekkel szembesített bennünket, állított elénk olyan kihívásokat, melyekre korábban gondolni sem mertünk. Még ezekben a napokban is erőnket megfeszítve küzdünk, ki a COVID osztályon, ki a megmaradt kevés gasztroenterológiai, endoszkópos ellátó helyen, hogy minél kevesebb veszteséggel kerüljünk ki a bajból. Betegeink, ismerőseink, barátaink, családtagjaink elvesztése mellett a leginkább megterhelőnek a szakmai kapcsolatok virtuális térbe kerülése, a személyes találkozások varázsának kényszerű elvesztése bizonyult. A védőoltások arányának növekedése azonban lassacskán óvatos bizakodásra is lehetőséget ad, talán az év második felében már nem lesz akadálya, hogy újra találkozhassunk.

Ebben a reményben hívjuk Önöket, hívunk Benneteket 2021. október 8-9-ére, Budapestre az Aquaworld Hotelbe, a Gyakorlati Gasztroenterológia (GYAGA) konferencia és az MGT Endoszkópos Szekció Vándorgyűlésének közös rendezvényére. Munkatársainkkal ebben az évben is igyekeztünk széles érdeklődésre számot tartó, gyakorlati szempontot előtérbe helyező programot összeállítani. Ismét lesz Virtuális Klinika kihívást jelentő gyulladásos bélbetegségben szenvedő betegek esetének megvitatásával. A határterületi kérdések közül talán nem meglepő módon ebben az évben az infektológia, valamint a mikrobiom kérdésköre kerül terítékre. A gyomor kimeneti, duodenum betegségek tárgyalása mellett gyakorlati megközelítésű előadások lesznek a kolonoszkópia minden aspektusáról, élő endoszkópos közvetítéssel fűszerezve.

A Friedrich emlékelőadás mellett az Endoszkópos Szekció Vezetőségválasztó közgyűlésére is sor kerül, valamint két világszerte ismert külföldi vendég előadó részvételére is számítunk.

Gyertek, jöjjenek el, hozzák el munkatársaikat, asszisztenseiket abban a reményben, hogy október elején visszakapjuk egy kicsit a régi életünket.

Program

Dr. Gyökeres Tibor GYAGA szervező, Dr. Vincze Áron MGT Endoszkópos Szekció leköszönő elnöke —
2021. október 1.

MGTESZ platina fokozatú támogatói

MGTESZ gyémánt fokozatú támogatói

MGTESZ arany fokozatú támogatói

Támogatók

Főtámogatónk
2021 FERRING Magyarország Kft.
További támogatóink
Richter Gedeon Nyrt.
NUTRICIA Magyarország Kft.
MicroMedical Kft.
HUN-MED Kft.
Endo Plus Service Kft.
Medicons Orvoselektronikai-konzultáns Kft.

Közösség

Facebook

Instagram

Kapcsolat

(E) info@endoszkopos-szekcio.hu

(T) 06 (1) 000 0000

Információk

Feltételek

Adatvédelmi irányelvek

Copyright © 2022

Legyen tájékozott
az MGTSZ világában!