Bejelentkezés
Regisztráció
Tanuló bejelentkezés
Tanuló regisztráció

MGTESZ

GYAGA 2023 – 5. Gyakorlati Gasztroenterológia és MGT Endoszkópos Szekció Vándorgyűlése

2023. 09. 29. (P)
-
2023. 09. 30. (Szo)
Budapest
,
Aquaworld Resort

Áttekintés

Kedves Kollégák!

2023. szeptember 29-30-án a Gyakorlati Gasztroenterológia (GYAGA) konferencia a Magyar Gasztroenterológiai Társaság Endoszkópos Szekció vándorgyűlésével együtt kerül megrendezésre. A helyszín változatlanul az Aquaworld Resort Budapest Hotel.

A programba igyekeztünk minél változatosabb és aktuális témákat választani. Az idei évben is kiemelt figyelmet fordítunk a gyulladásos bélbetegségekre. Egyre több új kezelési lehetőség áll rendelkezésünkre, fontosnak tartjuk, hogy ezekről a nem IBD-specialista gasztroenterológus is naprakész információkkal bírjon, hisz a betegek jelentős részét ők referálják a centrumokba. Ebben az évben, nem titkoltan hagyományteremtő szándékkal, egy szimpóziumot a háziorvosokkal való együttműködési lehetőségeknek szentelünk. A legújabb haladó endoszkópos beavatkozásokat esetbemutatásokon keresztül hazai szakértők prezentálják. Az endoszkópos ultrahang vezérelt pancreatogen folyadékgyülemek drenázsáról az izraeli Erwin Santo tapasztalatait hallgathatjuk meg. A tápcsatornai vérzések ellátásának újdonságairól hazai kolléganők számolnak be.

Idén is sor kerül a szekció Friedrich díjának átadására, valamint páratlan év lévén vezetőség választó közgyűlést is tartunk. A fiatal kollégák számára állatmodelleken „hands-on” endoszkópos beavatkozások gyakorlására is lehetőséget biztosítunk.

Bízunk abban, hogy az idei évben is minden résztvevő számára hasznos, sok új információt közvetítő kongresszust tudunk nyújtani.

Dr. Gyökeres Tibor GYAGA elnök és Prof. Dr. Czakó László MGT Endoszkópos Szekció elnöke —
2023. augusztus 25.

Előadási kivonatok

MGTESZ platina fokozatú támogatói

MGTESZ gyémánt fokozatú támogatói

MGTESZ arany fokozatú támogatói

Támogatók

Főtámogatónk
2021 FERRING Magyarország Kft.
További támogatóink
Richter Gedeon Nyrt.
NUTRICIA Magyarország Kft.
MicroMedical Kft.
HUN-MED Kft.
Endo Plus Service Kft.
Medicons Orvoselektronikai-konzultáns Kft.

Közösség

Facebook

Instagram

Kapcsolat

(E) info@endoszkopos-szekcio.hu

(T) 06 (1) 000 0000

Információk

Feltételek

Adatvédelmi irányelvek

Copyright © 2022

Legyen tájékozott
az MGTSZ világában!