Bejelentkezés
Regisztráció
Tanuló bejelentkezés
Tanuló regisztráció

MGTESZ

GYAGA 2022

2022. November 4. (P)
-
2022. November 5. (Szo)
Budapest
,
AquaWorld Resort

Áttekintés

Kedves Kollégák!

A 2018-ban útjára indult és a 2020-as „COVID-év” kivételével évente megrendezett GYAGA, azaz Gyakorlati Gasztroenterológia Konferencia sikeres továbbképző rendezvénynek bizonyult. Eddig a Magyar Gasztroenterológiai Társaság Endoszkópos Szekció vándorgyűlésével együtt került megrendezésre. A szekció vezetőségével történt megegyezés alapján a páratlan években ez továbbra is így lesz, a páros években azonban a szekcióülést külön rendezik meg vidéken, míg a GYAGA-t önálló rendezvényként a már jól bevált helyszínen, Budapesten az Aquaworld Resort Budapest Hotelben szervezzük.

Az első önálló GYAGA témája „Csapatmunka a gasztroenterológiában”. A gyulladásos bélbetegek komplex kezelése megköveteli a gasztroenterológustól, hogy a gondozás során a leggyakrabban igénybe vett társzakmák, mint a radiológia, a sebészet mellett más szakterületek (reumatológia, bőrgyógyászat, endokrinológia, hematológia, infektológia, szülészet-nőgyógyászat, gyermekgyógyászat, dietetika) szakértőivel is szorosan együttműködjünk. Kiváló előadóink tandem előadások formájában járják körbe az egyes részterületeket, teszik hozzá a magukét az IBD-team munkájához. Második témaként az endoszkópos labor tárgyi és személyi feltételeit beszéljük át, hogy valódi endoszkópos csapatként, magas színvonalon láthassuk el betegeinket. A harmadik téma pedig a sürgősségi team, ami a gasztrointesztinális vérző betegek kapcsán a kórházba érkezés utáni első néhány óra történéseit elemzi, ismét csak az ellátásban résztvevő egyes szereplők szemszögéből.

Új struktúrában, a régi lelkesedéssel várjuk az érdeklődő kollégákat 2022. november 4-5-én, Budapesten, az Aquaworld Resort Budapest Hotelben.

2022. október 4.

MGTESZ platina fokozatú támogatói

MGTESZ gyémánt fokozatú támogatói

MGTESZ arany fokozatú támogatói

Támogatók

Főtámogatónk
2021 FERRING Magyarország Kft.
További támogatóink
Richter Gedeon Nyrt.
NUTRICIA Magyarország Kft.
MicroMedical Kft.
HUN-MED Kft.
Endo Plus Service Kft.
Medicons Orvoselektronikai-konzultáns Kft.

Közösség

Facebook

Instagram

Kapcsolat

(E) info@endoszkopos-szekcio.hu

(T) 06 (1) 000 0000

Információk

Feltételek

Adatvédelmi irányelvek

Copyright © 2022

Legyen tájékozott
az MGTSZ világában!