Hungarian Association of Gastrointestinal Endoscopy
Endoszkópos Szekció
Magyar Gasztroenterológiai Társaság

HírlevélJoomla Extensions powered by Joobi

Főtámogatónk

További támogatóink

Vezetőség
MGT - Endoszkópos Szekció tagja 5 felhasználó

Dr. Czakó László
egyetemi tanár
Szegedi Tudományegyetem, I. sz. Belgyógyászati Klinika
Gyökeres Tibor
Dr.
részlegvezető főorvos
MH Egészségügyi Központ, Gasztroenterológia
Madácsy László, Med. Habil.
Dr.
orvosigazgató
Endo-Kapszula kft.
Szepes Attila
Dr.
osztályvezető főorvos
Bács-Kiskun Megyei Kórház Gasztroenterológia
Vincze Áron
Dr.
egyetemi docens
PTE KK I. sz. Belgyógyászati Klinika
Dr. Vincze Áron, PhD, med. habil.

1988-ban szerzett orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen „cum laude” minősítéssel. A végzést követően Pécsett az I.sz. Belgyógyászati Klinikán kezdett el dolgozni.

1993-ban belgyógyászati szakvizsgát, 1998-ban gasztroenterológiai szakvizsgát szerzett. 1998-ban védte meg „A gasztroduodenális mukóza károsodás és regeneráció vizsgálata állatkísérletes modellekben: A defenzív oldal jelentősége” című PhD disszertációját. 2009-ben habilitált a Pécsi Tudományegyetemen.

1994-től 2,5 évet töltött az Egyesült Államokban (Boston, MA és Long Beach, CA) kutatói ösztöndíjasként ahol az emésztőrendszer fekélyeinek gyógyulási mechanizmusait kutatta.

2003-tól 4,5 évig az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb állami kórházában (Tawam Hospital) dolgozott gasztroenterológus konzultánsként.

2008-tól egyetemi docens, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ I.sz. Belgyógyászati Klinikáján a Gasztroenterológiai Osztály és Munkacsoport (Tanszéki Csoport) vezetője.

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Bizottság elnöke, gasztreonterológia grémium vezetője.

A Magyar Gasztroenterológiai Társaság vezetőségének tagja, 2011-től az újjáalakult Szakmai Kollégium Gasztroenterológiai és Hepatológiai Tanácsának tagja.

Főbb érdeklődési területei a gasztrointesztinális endoszkópia, epeúti endoszkópia (ERCP), gyulladásos bélbetegségek, májbetegségek, fekélybetegség.

Kapcsolat

Magyar Gasztroenterológiai Társaság
Endoszkópos Szekció

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Média

Facebook  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Copyright © Magyar Gasztroenterológiai Társaság - Endoszkópos Szekció. Minden jog fenntartva.
Scham Industries Duvinet