Hungarian Association of Gastrointestinal Endoscopy
Endoszkópos Szekció
Magyar Gasztroenterológiai Társaság

HírlevélJoomla Extensions powered by Joobi

Főtámogatónk

További támogatóink

Hírek

A 2014. évi vándorgyűléssel kapcsolatos információk

Tisztelt Kollégák! Kedves Barátaink!

A Magyar Gasztroenterológiai Társaság Endoszkópos Szekciója 2014. évi Vándorgyűlését 2014. október 3-4-én Pécsett rendezzük, melyre ezúton is mindenkit szeretettel meghívunk.

A Vándorgyűlés főtémája az endoszkópos beavatkozások szövődményei lesznek.

A Friedrich emlékelőadást idén prof. dr. Rácz István tartja.

Endoszkópos videó esetbemutatásokat is tervezünk, amire érdekes, tanulságos eseteket, szövődmények endoszkópos megoldását vagy új eljárást bemutató maximum 8 perces videókat várunk. Hagyományaink szerint sor kerül az asszisztensek fórumára és szabadon bejelentett előadásokra is.

A szabadon bejelentett előadások valamint a videó esetbemutatások absztraktjainak és videóinak beadási határideje: 2014. szeptember 15. (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A technikai részletek (szállás, étkezés, regisztráció) a Mis & Bos Kft. honlapján www.misandbos.hu érhetők el.

A Közgyűlésen kerül sor a kétévente esedékes tisztújító választásokra is. A választást a hagyományok szerint a leköszönő elnök vezeti. A 7 tagú vezetőségnek automatikusan tagja marad a leendő elnök (dr. Szepes Attila), valamint a jelenlegi elnök (dr. Gyökeres Tibor).

A közgyűlés 5 vezetőségi tagot választ, akikre az MGT tagdíjat fizető orvos tagjai a helyszínen szavazhatnak. A szavazáshoz jelölő listát állítunk fel. Kérjük, adja le javaslatait, hogy kiket látna arra érdemesnek a vezetőségi tagok között. Jelölteket a választás helyszínén is lehet állítani, itt alakul ki a végleges szavazólista. Csak az kerülhet szavazólistára, aki a jelöltség elfogadásáról nyilatkozik.

A jelöltek nevét a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük megküldeni.

Jelölési határidő: 2014. szeptember 15.

Az Endoszkópos Szekció Vezetősége jelentkezéseket kér a 2015. évi Vándorgyűlés megszervezésére és annak tudományos programjára is. A helyszínről az új Vezetőség dönt majd és kéri fel a szervezőt.

A jelentkezéseket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük, határidő: 2014. szeptember 15.

Az október elejei pécsi találkozásban bízva, tisztelettel:

 

            dr. Gyökeres Tibor s.k.                                              dr. Vincze Áron s.k.

            az Endoszkópos Szekció elnöke                                 az Endoszkópos Szekció főtitkára

Csatolmányok:
FájlLeírásFájl méret
Fájl letöltése (100_jellap_endszekcio2014_pecs.pdf)Jelentkezési lap 70 kB
Fájl letöltése (100_masodikertesito_endszekcio2014_pecs.pdf)Második értesítő 69 kB

Kapcsolat

Magyar Gasztroenterológiai Társaság
Endoszkópos Szekció

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Média

Facebook  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Copyright © Magyar Gasztroenterológiai Társaság - Endoszkópos Szekció. Minden jog fenntartva.
Scham Industries Duvinet