Hungarian Association of Gastrointestinal Endoscopy
Endoszkópos Szekció
Magyar Gasztroenterológiai Társaság

HírlevélJoomla Extensions powered by Joobi

Főtámogatónk

További támogatóink

Hírek

GYAGA / ESZ Vándorgyűlés 2021. október 8-9.

Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink!

Az elmúlt egy év korábban sosem tapasztalt nehézségekkel szembesített bennünket, állított elénk olyan kihívásokat, melyekre korábban gondolni sem mertünk. Még ezekben a napokban is erőnket megfeszítve küzdünk, ki a COVID osztályon, ki a megmaradt kevés gasztroenterológiai, endoszkópos ellátó helyen, hogy minél kevesebb veszteséggel kerüljünk ki a bajból. Betegeink, ismerőseink, barátaink, családtagjaink elvesztése mellett a leginkább megterhelőnek a szakmai kapcsolatok virtuális térbe kerülése, a személyes találkozások varázsának kényszerű elvesztése bizonyult. A védőoltások arányának növekedése azonban lassacskán óvatos bizakodásra is lehetőséget ad, talán az év második felében már nem lesz akadálya, hogy újra találkozhassunk.

Ebben a reményben hívjuk Önöket, hívunk Benneteket 2021. október 8-9-ére, Budapestre az Aquaworld Hotelbe, a Gyakorlati Gasztroenterológia (GYAGA) konferencia és az MGT Endoszkópos Szekció Vándorgyűlésének közös rendezvényére. Munkatársainkkal ebben az évben is igyekeztünk széles érdeklődésre számot tartó, gyakorlati szempontot előtérbe helyező programot összeállítani. Ismét lesz Virtuális Klinika kihívást jelentő gyulladásos bélbetegségben szenvedő betegek esetének megvitatásával. A határterületi kérdések közül talán nem meglepő módon ebben az évben az infektológia, valamint a mikrobiom kérdésköre kerül terítékre. A gyomor kimeneti, duodenum betegségek tárgyalása mellett gyakorlati megközelítésű előadások lesznek a kolonoszkópia minden aspektusáról, élő endoszkópos közvetítéssel fűszerezve.

A Friedrich emlékelőadás mellett az Endoszkópos Szekció Vezetőségválasztó közgyűlésére is sor kerül, valamint két világszerte ismert külföldi vendég előadó részvételére is számítunk.

Gyertek, jöjjenek el, hozzák el munkatársaikat, asszisztenseiket abban a reményben, hogy október elején visszakapjuk egy kicsit a régi életünket.Dr. Gyökeres Tibor
GYAGA szervező
Dr. Vincze Áron
MGT Endoszkópos Szekció leköszönő elnöke

Program

Kapcsolat

Magyar Gasztroenterológiai Társaság
Endoszkópos Szekció

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Média

Facebook  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Copyright © Magyar Gasztroenterológiai Társaság - Endoszkópos Szekció. Minden jog fenntartva.
Scham Industries Duvinet