Hungarian Association of Gastrointestinal Endoscopy
Endoszkópos Szekció
Magyar Gasztroenterológiai Társaság

HírlevélJoomla Extensions powered by Joobi

Főtámogatónk

További támogatóink

Hírek

AZ ENDOSZKÓPIA TECHNIKAI ÉS GYAKORLATI ALAPJAI

Tisztelt Kolléganők és Kollégák! 

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Pécs lehet a házigazdája a második alkalommal megrendezendő endoszkópos tanfolyamnak, ami elsősorban fiatal kollégáink felkészülését segíti a gasztroenterológiai szakvizsgára.

A hepatológiai és az ultrahangos szakvizsga előkészítő tanfolyamok már sok éve szerves részei a szakorvosi képzésnek, azonban szervezett formában endoszkópos oktatás korábban még nem volt. A tápcsatorna endoszkópiája gyorsan fejlődő része a gasztroenterológiának, egyre bővül az endoszkópos diagnosztikus és terápiás lehetőségek köre, melyek elsajátításához nélkülözhetetlen az elméleti és gyakorlati oktatás fejlesztése. A Gasztroenterológiai és Hepatológiai Tagozat és Tanács tagjai a Magyar Gasztroenterológai Társaság Endoszkópos Szekciójának vezetőségével és az egyetemek grémiumvezetőivel közösen határozták el még 2014-ben a tanfolyam elindítását. A kétnapos tanfolyam először 2014-ben Szegeden került megrendezésre.

Az első alkalomhoz hasonlóan most is a gasztrointesztinális endoszkópia magas szintű műveléshez nélkülözhetetlen ismeretek átadására törekszünk tapasztalt előadók tolmácsolásában. A továbbképzésre szakorvosjelöltek mellett endoszkópos asszisztenseket, és minden gasztroenterológia és endoszkópia iránt érdeklődő kollégát is szeretettel várunk!

Dr. Vincze Áron

az Endoszkópos Szekció leendő elnöke

tanszékvezető egyetemi docens

 

PTE KK I.sz. Belgyógyászati Klinika, Gasztroenterológiai Tanszék

 

A TANFOLYAM IDŐPONTJA: 2017. MÁRCIUS 17-18.

HELYE: ENTZ BÉLA OKTATÁSI KÖZPONT, PÉCS, IFJÚSÁG U. 13.

Térkép

Jelentkezés, egyéb információk

 

Csatolmányok:
FájlLeírásFájl méret
Fájl letöltése (Az_endoszkópia_technikai_és_gyakorlati_alapjai_program.pdf)Az_endoszkópia_technikai_és_gyakorlati_alapjai_program.pdf 316 kB

Kapcsolat

Magyar Gasztroenterológiai Társaság
Endoszkópos Szekció

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Média

Facebook  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Copyright © Magyar Gasztroenterológiai Társaság - Endoszkópos Szekció. Minden jog fenntartva.
Scham Industries Duvinet