Hungarian Association of Gastrointestinal Endoscopy
Endoszkópos Szekció
Magyar Gasztroenterológiai Társaság

HírlevélJoomla Extensions powered by Joobi

Főtámogatónk

További támogatóink

Hírek

Vezetőség Választás 2016 - Endoszkópos Szekció

Tisztelt Kollégák!

 
Az MGT Endoszkópos Szekció ezévi Vándorgyűlésén 2016. november 17-én délután közgyűlést is tartunk, ahol tisztújító választásokra is sor kerül. A választást a hagyományok szerint a leköszönő elnök vezeti. A 7 tagú vezetőségnek automatikusan tagja marad a leendő elnök (dr. Gyökeres Tibor), valamint a jelenlegi elnök (dr. Szepes Attila). 
 
A közgyűlés 5 vezetőségi tagot választ, akikre az MGT tagdíjat fizető orvos tagjai a helyszínen szavazhatnak. A szavazáshoz jelölő listát állítunk fel. Kérjük, adják le javaslataikat a következő két éves ciklus vezetőségi tagjaira a megadott határidőig. Határidőn túli jelölés csak akkor lehetséges, ha a közgyűlés erről így dönt majd, ezért kérjük, hogy a jelölt állítást ne hagyja az utolsó pillanatra! Csak az kerülhet szavazólistára, aki a jelöltség elfogadásáról nyilatkozik.
 
Az Endoszkópos Szekció vezetőségébe javasolt jelöltek nevét az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük megküldeni.
 
Jelölési határidő: 2016. november 15.
 
Az Endoszkópos Szekció Vezetősége jelentkezéseket kér a 2017. évi Vándorgyűlés megszervezésére és annak tudományos programjára is. A helyszínről az új Vezetőség dönt majd és kéri fel a szervezőt. A jelentkezéseket szintén az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük, határidő: 2016. november 15.
 
Üdvözlettel: 
 
Az Endoszkópos Szekció Vezetősége
Dr. Szepes Attila elnök
Dr. Gyökeres Tibor leendő elnök
Dr. Madácsy László
Dr. Orosz Péter
Dr. Szepes Zoltán
Dr. Topa Lajos
Dr. Vincze Áron titkár

Kapcsolat

Magyar Gasztroenterológiai Társaság
Endoszkópos Szekció

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Média

Facebook  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Copyright © Magyar Gasztroenterológiai Társaság - Endoszkópos Szekció. Minden jog fenntartva.
Scham Industries Duvinet