Hungarian Association of Gastrointestinal Endoscopy
Endoszkópos Szekció
Magyar Gasztroenterológiai Társaság

HírlevélJoomla Extensions powered by Joobi

Főtámogatónk

További támogatóink

Hírek

Endoscopy előfizetés 2015-ben

 

Tisztelt Kollégák!

2014. december 15-én délig kérjük visszajelzésüket, amennyiben igényt tartanak az Endoscopy folyóirat előfizetésére! A határidő betartása fontos, mert az esetleges változásokat a kiadó / terjesztő felé még az ünnepek előtt jeleznünk kell. 

A folyóirat előfizetését a Szekció Vezetőségének döntése alapján, az MGT Vezetőségének támogatásával változatlanul 18.000,- Ft-os önrész befizetése mellett kívánjuk biztosítani, a fennmaradó összeget szponzorációk illetve az MGT egészíti ki. Az önrészt (és esetleg akinek a tavalyi évről még tartozása van) kérjük az MGT számlájára átutalni (HU57 1170 9002 2033 4970 0000 0000, OTP Bank Budapest IX. ker. Tinódi u.), a közleményben az Endoscopy 2015 mellett az előfizető nevének feltüntetésével. Az átutalás könyvelését követően az MGT Iroda számlát küld a befizetésről.  

Köszönettel, Vincze Áron - MGT Endoszkópos Szekció titkára
www.endoszkopos-szekcio.hu, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolat

Magyar Gasztroenterológiai Társaság
Endoszkópos Szekció

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Média

Facebook  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Copyright © Magyar Gasztroenterológiai Társaság - Endoszkópos Szekció. Minden jog fenntartva.
Scham Industries Duvinet