Hungarian Association of Gastrointestinal Endoscopy
Endoszkópos Szekció
Magyar Gasztroenterológiai Társaság

Hírlevél



Joomla Extensions powered by Joobi

Főtámogatónk

További támogatóink

Hírek

17 kreditpontos akkreditált továbbképzés - MEGHOSSZABBÍTVA

Tisztelt Olvasónk!

Több olvasónktól kaptunk visszajelzést, a bejelentkezés nehézségeivel kapcsolatban.
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy ha a bejelentkezéshez szüksége van segítségre, kérem az alábbi elérhetőségen jelezze felénk és biztosítjuk Önöknek a bejelentkezéshez szükséges információkat!

Technikai segítség kérés: 
Bíró Sára 
t.: 06 1 430 4526
e.: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Az akkreditált továbbképzésért járó 17 kreditpontot októbervégéig, mind az 5 cikk elolvasása és a hozzájuk tartozó teljes tesztsor kitöltése után írjuk jóvá. 

Online továbbképzéssel segítjük a szakasszisztensek felkészülését felelősségteljes feladatukra.

A továbbképzéshez tartozó cikkeket az alábbi linkekre kattintva tudják elérni:

  • Első cikk: 

A Boston béltisztasági skála alkalmazásával szerzett tapasztalataink

  • Második cikk:

Kapszulás Endoszkópia

  • Harmadik cikk:

Over- the – scope – clip (OTSC) alkalmazásával szerzett első tapasztalataink

  • Negyedik cikk

A véralvadásgátlók és az operatív endoszkópia az asszisztens nézőpontjából

  • Ötödik cikk:

Kolonoszkópos előkészítés

Kapcsolat

Magyar Gasztroenterológiai Társaság
Endoszkópos Szekció

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Média

Facebook  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Copyright © Magyar Gasztroenterológiai Társaság - Endoszkópos Szekció. Minden jog fenntartva.
Scham Industries Duvinet